PROIZVOD NAŠE KOMPANIJE     je 96, edukativna društvena igra osmišljena kao zabavan put ulaska u svet ekonomije, poslovanja, trgovine, sa idejom o podizanju svesti mladih o važnosti ekonomije i značaju najracionalnijeg razmišljanja u donošenju ekonomskih odluka

Naša igra   je spremna za izlazak na tržište, tako da ne može čekati donošenje zakonske regulative o funkcionisanju Učeničkih kompanija već će uskoro izaći na realno tržište.

Sigurni smo u tržišni potencijal naše igre, nakon mnogobrojnih marketing aktivnosti u osnovnim i srednjim školama našeg grada, kao i predstavljanja uglednim profesorima sa Beogradske Bankarske Akademije, Ekonomskog fakulteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, u razvojnoj fazi.Društvena igra 96 je profitabilan proizvod jer proizvodnja može početi sa minimalnim fiksnim troškovima. Varijabilni troškovi se mogu drastično smanjiti realizacijom investicionog plana. Jedinstvenost proizvoda na tržištu je bitan element ovakve procene.

PLAN RAZVOJA PROIZVODA

Pripremamo i nove verzije naše igre:

  1. VERZIJA ZA 8 IGRAČA I 24 UGOSTITALJSKA OBJEKTA (po 6 hotela, restorana, restorana brze hrane, kafića), čime će biti demonstrirana veća konkurencija u igri.
  2. Verzija za koja uključuje u igru i finansijski aspekt poslovanja, bankarstvo i osiguranje
  3. Posebno izdanje za određeni grad u kom će kroz objekte biti predstavljena ugostiteljska i trgovinska ponuda tog grada.
  4. Posebno izdanje za određenu robnu grupu ili robnu marku u kom će kroz različite artikle biti predstavljena ponuda određene kompanije.
  5. U ponudi postojećeg početnog nultog rešenja za 4 igrača, kao i ovih budućih rešenja za 8 igrača radićemo proizvod u različitim, većim dimenzijama (S, M, L i XL).
  6. I planiramo razvoj proizvoda na različitim jezicima, Engleska verzija je u završnoj fazi, nju ćemo prezentovati na ovogodišnjoj IGBL konferenciji,  Irish Game Based Learning Conference, koja će biti održana u junu mesecu.

Najpre ćemo pripremati italijansku i češku varijantu sa učenicima srednjih škola iz ovih zemalja sa kojima smo uspostavili saradnju  putem E-twinning portala.

A paralelno sa svim ovim radićemo 20 setova ekonomskih kartica za 20 ekonomskih disciplina unutar kojih će biti i kartice o naukama sa kojima je ekonomija bitno, tesno povezana a to su matematika, statistika, sociologija i psihologija.